Robbe en Bas : Plonsland ; Het laatste stuk - Falzar, ....-; Evrard, David, ....-; Simoen, Jan, ....- (Averbode : Averbode, 2022)
Strip: Plonsland: Het regent! Robbe en Bas kijken weer TV. Tot papa een idee krijgt. Ga je mee naar Plonsland?
Verhaal: Het laatste stuk: Familiefeest! Oom cactus is er ook. Hij vertelt een gek verhaal. Geloof jij hem?
AVI-E4
Keywords: Leesboeken ; strip en verhaal; Onderwijs ; Lager onderwijs