Moppereend : Joyce Dunbar. - Dunbar, Joyce, ....-; Horáček, Petr, ....-; Goossens, Jesse, ....- (Rotterdam : Lemniscaat, 2021)
Eend loopt te mopperen. Ze heeft niemand om mee te spelen. Er verschijnt een grijze wolk boven haar hoofd die steeds groter wordt. Want alle dieren die ze vraagt, willen spelletjes doen die Eend niet leuk vindt. Dan wordt de wolk zo groot en zwart dat hij barst. Prentenboek met kleurrijke collages. Vanaf ca. 4 jaar.
Voor de Arvon Foundation die dit boek mede mogelijk maakte - J.D and P.H.
Grumpy duck
Keywords: Boos zijn; Kleuteronderwijs; Prentenboek