De wolf heeft honger. - Baruzzi, Agnese, ....-; Ander, M.E., ....- (Rijswijk : De Vier Windstreken, 2020)
Een hongerige wolf vangt een vogeltje, een eekhoorn en nog meer dieren. En nog steeds heeft hij honger. Maar als hij een egeltje probeert op te eten, wacht hem een verrassing. Vierkant kartonnen prentenboek met gestileerde, grappige kleurenillustraties en uitvouwbare dunkartonnen pagina’s. Vanaf ca. 2 jaar.
Vanaf 2 jaar
Der Wolf hat hunger
Keywords: Honger; Kleuteronderwijs; Prentenboek