De hond van meneertje Snor - Georgette, ....- (Antwerpen : Oogappel, 2021)
Meneertje Snor is dol op zijn hond. En Hond houdt zijn baasje graag voor de gek. Op een dag kan meneertje Sno Hond nergens vinden. Hij zoekt overal: in huis, buiten en op de markt. Waar kan Hond toch zijn? Hardkartonnen prentenboek met kleurrijke illustraties en opgeplakte stoffen voelementen. Vanaf ca. 2,5 jaar.
Le chien de monsieur Monsieur
Keywords: Kleuteronderwijs; Prentenboek; Verdwenen; Huisdieren