Kom, we gaan een boek lezen! :. : Susanne Strasser. - Strasser, Susanne, ....-; Ruttenberg, Berd, ....- (Hoorn : Hoogland & Van Klaveren, 2022)
Een kind wil een boek gaan lezen. Al snel zit iedereen op de bank: de zebra, de kat, het kind, de hamster en de leeuw. Maar de ooievaar is er nog niet! Kunnen ze nu toch beginnen? Grappig hardkartonnen prentenboek met vrolijk gekleurde illustraties. Vanaf ca. 3 jaar.
Kann ich bitte in die Mitte?
Keywords: Kleuteronderwijs; Prentenboek; Media