Dat kan ik niet ; Dat kan ik wel : Inge Rylant. - Rylant, Inge, ....- (Kalmthout : Pelckmans, 2022)
Maak kennis met twaalf dieren. Wat kunnen zij niet en jij wel? En wat kan jij niet en de dieren wel? Omkeerbaar prentenboek met kleurrijke illustraties. Vanaf ca. 4 jaar.
Keerdruk
Keywords: Dieren; Kleuteronderwijs; Prentenboek