Het Archief. (S.l. : s.n.)
Op Het Archief vind je een inventaris van beeld- en geluidsmateriaal in de vorm van metadata van meer dan een miljoen items. Metadata zijn de beschrijvingen die aan een item - dat kan een video of een audiofragment zijn - vasthangen. De metadata die je op Het Archief vindt, zijn van meer dan 100 organisaties in cultuur, media en overheid waarvoor meemoo, Vlaams instituut voor het archief materiaal digitaliseert en duurzaam bewaart.
Keywords: Beeldbank; Cultuur; Media