Mijn haar! - Lee, Hannah, ....-; Fatimaharan, Allen, ....- (Kalmthout : Pelckmans, 2020)
Een meisje is bijna jarig en vraagt zich af hoe ze haar haar zal dragen. Op weg naar de kapper denkt ze aan de kapsels van haar familieleden, maar passen die wel bij haar? Wat vindt ze eigenlijk van haar eigen afrokapsel? Prentenboek met grote en kleinere kleurenillustraties en tekst op rijm. Vanaf ca. 4 jaar.
My hair
Keywords: Lichaam; Verjaardagsfeest