Mmm... een taart! : Susanne Strasser. - Strasser, Susanne, ....-; Ruttenberg, Berd, ....- ([Plaats van uitgave niet vastgesteld] : Hoogland & Van Klaveren, 2021)
Beer ziet een heerlijke taart voor het raam staan. Maar het raam is heel hoog. Het varken komt helpen. Dan de hond, de haas en nog meer dieren. Zullen ze hoog genoeg kunnen komen? Hardkartonnen prentenboek met eenvoudige kleurenillustraties. Vanaf ca. 2,5 jaar.
So weit oben
Keywords: Delen; Verhalen A-Z; Kleuteronderwijs; Prentenboek