Monsterjagers - Verhulst, Muriel, ....-; Boeykens, Hans, ....- (Averbode : Uitgeverij Averbode, 2022)
(3424) 3. Deva is blind, maar kan op een feest zien hoe een man verandert in een vreselijke hagedis. De hagedisman heeft blijkbaar snode plannen met de dochter van de kasteelheer. Kunnen Deva en haar vrienden het meisje nog op tijd redden?
Facebook: boekenboot
Doelgroep: Lager onderwijs, 2de en 3de graad
Keywords: Fantasie; Griezel