Lola, de voetbalster. - Nollet, Marie, 1987-; Collin, Renaud, ....-; Talboom, Liesbeth, ....- (Averbode : Uitgeverij Averbode, 2022)
Lola wil heel graag voetballen. Maar er is geen meisjesploeg in de buurt. Op aandringen van mama gaat ze dan maar dansles volgen. Als ze een optreden moeten geven, krijgt Lola een geniaal idee: ze bedenkt een dansje met een bal. De andere danseresjes doen ook mee, en ineens heeft Lola een ploeg gevonden! Een verhaal over wilskracht, doorzettingsvermogen en de creativiteit om je dromen waar te maken.
Bevat QR-code met link naar geanimeerde versie
Keywords: dansen; doorzettingsvermogen; voetbal; Beweging-Sport