Het mooiste blauw - Muhammad, Ibtihaj, ....-; Ali, S. K., ....-; Aly, Hatem, ....-; Abdellaoui, Najiba, ....- (Amsterdam : Rose stories, 2021)
Asiya's hijab is als de oceaan en de lucht, zonder lijn ertussen, als een grote golf die gedag zegt. Die zegt: ik zal er altijd zijn, net als zussen. Net als Asiya en ik.
Keywords: Kleding