Waar is mijn noedelsoep?!? - Kartosen-Wong, Reza, ....-; Kartozen-Wong, Chee-Han, ....-; Koutamanis, Maria, ....- (Amsterdam : Rose stories, 2021)
Wanneer Sam-Ming op school zit, kijkt hij uit naar de lunchpauze. Dan kan hij smullen van de superverrukkelijke noedelsoep die zijn ouders voor hem hebben gemaakt. Dat is zijn lievelingseten. Maar wanneer Sam-Ming zijn rugtas opent, schrikt hij: zijn noedelsoep is weg! Waar, oh waar is zijn noedelsoep?!?
Keywords: Dagelijks leven