Maximiliaan Modderman geeft een feestje - Akveld, Joukje, ....-; Jutte, Jan, 1954- (Tielt : Lannoo, 2022)
Maximiliaan Modderman is alleen thuis en organiseert een feest voor zijn speelgoedbeesten. Met taart! Het wordt een wild feest. En een vies feest. Wat zullen mama en papa zeggen als ze thuiskomen? Een uitbundig en herkenbaar verhaal voor alle kinderen die er weleens een puinhoop van maken.
Prentenboek van het jaar 2023
Keywords: prentenboeken. -- Feesten