Hallo, met wie kan ik verbinden? - Rousseau, Geneviève, 1967-; Yuio, ....-; Delrue, Thijs, 1979-; Feys, Martial, ....- (Averbode : Uitgeverij Averbode, 2022)
Als een van de eersten van het dorp verwelkomt de graaf van Vorselaar een nieuwe uitvinding in zijn huis: de telefoon. Maar waarvoor dient dat vreemde toestel precies? Elisabeth, de dochter van de graaf, zal al snel ondervinden waarvoor het handig is...
AVI 9 - AVI E6
Genre: historisch, vriendschap
Keywords: Leesboeken : Lager onderwijs