De kleren van de kerstman - Gosselin, Marie-Claude, ....-; Dankerleroux, ....- (Averbode : Averbode, 2022)
De Kerstman wil eens iets anders aantrekken. Altijd rood en wit vindt hij te saai. Maar... zullen de kinderen hem nog herkennen?
Leesreeks voor het 1e leerjaar - AVI M3-E4
Met letters woorden vormen en met woorden zinnen bouwen. Uw kind verkent het lezen stap voor stap en overwint zijn leesvrees. Zo wordt het gretig en gulzig naar meer...