Tijd voor ijs - Roovers, Eus, 1968-; Kraushaar, Sabine, ....- (Averbode : Averbode, 2022)
Sem zit in de klas. Hij vindt de les saai. Was het al maar tijd om naar huis te gaan ...
Leesreeks voor het 1e leerjaar - AVI START-AVI E3
Met letters woorden vormen en met woorden zinnen bouwen. Uw kind verkent het lezen stap voor stap en overwint zijn leesvrees. Zo wordt het gretig en gulzig naar meer.