Sint is ziek - Merveille, Christian, ....-; Annette, ....- (Averbode : Averbode, 2022)
Sint is verkouden. Hij voelt zich ziek. Maar hij moet op stap. Hopelijk kan hij al het speelgoed brengen.
Leesreeks voor het 1e leerjaar - AVI START-AVI M4
Met letters woorden vormen en met woorden zinnen bouwen. Uw kind verkent het lezen stap voor stap en overwint zijn leesvrees. Zo wordt het gretig en gulzig naar meer...