De essentie : bedenkingen van een bedrijfsleider - Van Doorselaere, Ignace, ....- (Aalter : Ertsberg, 2022)
We leven in een wereld van constante, onvoorspelbare verandering. Is het zoeken van 'controle' dan wel de juiste houding voor een bedrijf? Wat is gezonde groei, voor een bedrijf, maar ook voor een samenleving? Is winnen belangrijker dan deelnemen? Wat is het echte contract tussen een aandeelhouder en een CEO? Worden bedrijven inhoudelijk beter door good governance of is die governance steeds meer een optelsom van regeltjes die administratie alleen maar belangrijker maakt?
Keywords: Leidinggeven, coachen