De kousenridders - Talboom, Liesbeth, ....-; Boeykens, Hans, ....- (Averbode : Uitgeverij Averbode, 2022)
Hoe komen gaten eigenlijk in kousen? En eet de wasmachine misschien sokken op? Want er zijn zo vaak kousen kwijt? Adam begrijpt er niks van en mama kan hem ook niet helpen. Dus gaat hij zelf op onderzoek uit. Een fantasievol maar herkenbaar verhaal dat het mysterie van de verdwijnende sokken eindelijk ontrafelt.
3-5
Keywords: Fantaseren