Formidabele fabels / : Elli Woollard. - Woollard, Elli, ....-; Altés, Marta, ....-; Aesopus, ....-; Goossens, Jesse, ....- (Rotterdam : Lemniscaat, 2020)
Navertelling van acht fabels van Aesopus op rijm, zoals De haas en de schildpad, De baviaan en de vos en De pauw en de kraanvogel. Met veel, ook paginagrote kleurrijke illustraties. Voorlezen vanaf ca. 4 jaar, zelf lezen vanaf ca. 8 jaar.
Aesop's fables
Keywords: Dierenverhalen; Fabels; Kleuteronderwijs; Lager onderwijs; Verhalen A-Z