Lichtpuntjes II : vier hoopvolle Bijbelverhalen die je vertrouwen geven - Janssen, Kolet, 1955-; Chion, Catherine, ....- (Averbode : Uitgeverij Averbode/Erasme, 2022)
De teksten op twee niveaus en de illustraties van deze uitgave zijn op maat van kinderen en jongeren geschreven en getekend. Het grotere formaat van de tekeningen biedt een mooie aanzet om te werken met de Bijbelse teksten. De kant-en-klare lesideeën die u in dit boek vindt, zijn heel geschikt om kinderen en jongeren te begeleiden bij hun geloofsopvoeding.
7-13 jaar