Mijn papa is op jouw mama : Ilona Lammertink. - Lammertink, Ilona, ....-; van Lindenhuizen, Eline, ....- (Hasselt : Clavis, 2016)
De papa van Job is op de mama van Roos. Job vindt het heel leuk, maar Roos schrikt van het nieuws. Prentenboek met paginagrote illustraties in zachte kleuren. Met praktische tips voor opvoeders over echtscheiding en samengestelde gezinnen. Vanaf ca. 4 jaar.
Keywords: Echtscheiding; Kleuteronderwijs; Nieuwsamengesteld gezin; Familie