Samen hier : wijs worden uit de wereld - Jeffers, Oliver, ....-; Algera, Marjolein, ....- (Utrecht : Uitgeverij De Fontein Jeugd, 2022)
Een vader verwelkomt zijn pasgeboren zoon en geeft hem een rondleiding over de wereld. Hij vertelt over de aarde, de planeten, over land, zee en lucht, over het menselijk lichaam, mens en dier, en tijd. Prentenboek met intens gekleurde tekeningen met humoristische details. Vanaf ca. 4 jaar.
Here we are : Notes for Living on Planet Earth
Keywords: Aarde; Kleuteronderwijs; Prentenboek