Boekie handpop : Alette Schoenmaker, Barbara van der Linden, Ilse Meelker, Judy-Ann Dingemans. - Schoenmaker, Alette, ....-; van der Linden, Barbara, ....-; Meelker, Ilse, ....-; Dingemans, Judy-Ann, ....- (Helmond : Uitgeverij Onderwijs maak je samen, 2021)
Hoi, ik ben Boekie! Ik ben dol op boeken. Ik vind het heerlijk om in boeken te kijken en die samen (voor) te lezen. Zo kan ik mooie plaatjes bekijken en kan ik allerlei avonturen beleven. Wanneer jullie in de groep met lezen aan de slag gaan, kom ik erbij zitten. Ik vind het heel leuk om samen met jullie over boeken te praten en ervan te genieten. Ga je mee ontdekken welke soorten boeken er allemaal zijn? Laten we samen verhalen proberen te begrijpen en er met elkaar over praten. We kunnen ook zelf van alles doen rond boeken, bijvoorbeeld zelf een boek maken. Ik ben klaar om te beginnen en heb er zin in!
Keywords: Handpop; Lezen