Proberen lukt altijd : stop perfectiestress, train je faalspieren. - Van der Drift, Remko, ....- ([Culemborg] : AnderZ, Van Duuren Management, 2020)
Theorie, achtergronden, praktische tips, (denk)oefeningen en voorbeelden om met zelfhulp en mindfulness verder te leven zonder, of minstens met minder, faalangst.
Keywords: Perfectionisme; Zelfvertrouwen