Wie wat woke? : een cultuurkritische benadering van wat we (on)rechtvaardig vinden - Weyns, Walter, 1958- (Kalmthout : Pelckmans, 2021)
Analyse van de achtergronden en denkbeelden van de woke-beweging voor diversiteit, inclusiviteit en respectvol taalgebruik.
Keywords: Sociale ethiek