Werk is geen oplossing : Marguerite van den Berg. - Van den Berg, Marguerite, ....- (Amsterdam : Amsterdam University Press, 2022)
Reflecties en perspectieven op de concepten werk en onzekerheid.
Keywords: Arbeids- en organisatiepsychologie