Cultuurcodex - Decalf, Lieselot, ....-; Naets, Marie-Laurence, ....- (Brussel : Politeia, 2022)
Samenvatting In 4 publicaties bundelt de Vereniging voor Vlaamse Steden en Gemeenten (VVSG), in samenwerking met Inforum, alle relevante wet- en regelgeving met betrekking tot het lokale cultuurveld: 1. Lokaal cultuurbeleid 2. Cultureel erfgoedbeleid (met toelichting van Oliver Lenaerts, advocaat bij Contour Law en deeltijds verbonden aan het Algemeen Rijksarchief) 3. Intergemeentelijke samenwerking 4. Participatie
4. Participatie
Editie cultuurcodex 1 en 2 afgesloten op 19 september 2022, Editie cultuurcodex 3 en 4 afgesloten op 9 december 2022
Editie in samenwerking met Inforum en de Vereniging van Vlaamse Steden en Gemeenten
Keywords: Cultuurcodex; Lokaal cultuurbeleid