Hoe verander je een mening? : de praktische wetenschap achter het vormen van overtuigingen en opinies - McRaney, David, ....- ([Amsterdam] : Maven Publishing, 2022)
Het goede nieuws: mensen veranderen wel degelijk van mening en doen dat ook voortdurend, hun hele leven lang. En als je de wetenschap daarachter begrijpt, kun je betere gesprekken voeren om iemand (of jezelf) van mening te laten veranderen. In de sociologie, psychologie en neurowetenschappen vond de laatste jaren een revolutie plaats, met veel nieuwe inzichten over hoe meningen worden gevormd en hoe je ze kunt veranderen. In dit boek brengt wetenschapsjournalist David McRaney deze kennis voor het eerst samen, op een toegankelijke en praktische manier.
How minds change : the surprising science of believe, opinion, and persuasion
Keywords: Opinievorming