Rewilding : herontdek je natuurinstinct - Poffé, Bert, ....-; Nárdiz, Kiki, ....- (Tielt : Lannoo, 2020)
Rewilding of verwildering is het eren van de kennis van de natuurlijke omgeving van onze voorouders. Als tegenhanger van de landbouw, domesticatie en industrialisering van nu willen de auteurs het respect voor de jagers-verzamelaarscultuur opkrikken. Ze gunnen de lezer de verbinding met de natuur en daardoor een gezond, blij, sterk en een beetje wilder leven. Ze halen hun inspiratie o.a. bij de First Nations ‘indianen’ uit Canada, en brengen rewilding in Nederland en België in de praktijk.
Keywords: Lifestyle; Natuurbeleving; Trektochten