The secret life of words : een film over de kracht van de liefde onder de zwaarste omstandigheden - Coixet, Isabel, ....- (2005)
Hanna (Sarah Polley) is een eenzame vrouw die werkt in een textielfabriek. Haar baas spoort haar aan om vakantie te nemen. Tijdens haar vakantie neemt ze een baan aan om als verpleegster op een booreiland zorg te dragen voor Josef (Tim Robbins) die zich verbrand heeft. Op het booreiland ontmoet ze allerlei verschillende mensen en merkt dat het daar een leven op zich is. Ondertussen ontstaat er langzaam een bijzondere band tussen Hanna en Josef.