Max 4: wiskunde: A-finaliteit : leerwerkboek: set module 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8. (Brugge : Die Keure, 2022)
Bevat: Module 1: Data en onzekerheid - Module 2: Grootheden en eenheden - Module 3: 2D en 3D - Module 4: Code Max 1 - Module 5: Evenredigheden - Module 6: Kansen - Module 7: ProCENTEN - Module 8: Code Max 2
Max-wiskunde is een nieuwe methode wiskunde voor de B-stroom en A-finaliteit. De methode sluit volledig aan bij de nieuwe eindtermen. Max-wiskunde brengt begrippen, concepten, eigenschappen en methodes aan in betekenisvolle contexten. Zo ontdekken de leerlingen de samenhang en wisselwerking tussen wiskunde en de maatschappij waarin ze leven. Daarnaast schenken we consequent aandacht aan probleemoplossend denken.
Keywords: Getallenleer; Meetkunde -- Secundair onderwijs; Wiskunde -- Secundair onderwijs