Spelling en taaltips voor de managementondersteuner : ABC - Winterkamp, Judith, ....- (Alphen aan den Rijn : VMN medis, 2022)
Spelling hoeft geen kwelling te zijn, was de favoriete uitspraak van mijn docent Nederlands. In de praktijk blijkt dat onze spelling voor veel schrijvers wel degelijk een kwelling is. Niet alleen de werkwoordspelling. Ook de vraag: los, vast of met een streepje? houdt ons bezig. Dit boek Speloling en Taaltips is geen lesboek. Ook al kun je jouw spelling ermee verbeteren. Het is vooral een boek om op je bureau te leggen en af en toe in te bladeren. Voor je plezier en om je te verbazen. Ik vermoed dat je vaak zult denken: Oh, zit dat zo? Spelling en Taaltips bevat ook taaltestjes. Voor de liefhebber! Met die testjes kun je eenvoudig checken hoe het zit met jouw kennis van een onderwerp. Tot slot, vind je achterin een lijst met handige sites die je kunt raadplegen voor antwoord op jouw spellingvragen.
Keywords: Spelling; Taaltips