Toolbox Van zondebok naar zebra : 35 tools als verschil ertoe doet - Matheusen, Fanny, ....- (Mechelen : Goesthing bv - Hummus, 2022)
Het boek Van zondebok naar zebra gaat vergezeld van een doosje met 37 tools die inclusieve besluitvorming, het luisteren naar de stem van de minderheid en conflictresolutie kunnen bevorderen. Veel van deze tools komen uit de Lewismethode voor deep democracy. Andere inspiratiebronnen zijn het werk van Arnold Mindell, Joanna Macy en eigen inspiratie en creativiteit.
Keywords: Coaching