Enter : ICT voor de 2e graad A-stroom : set modules - Steppe, Guy, ....- (Brugge : Die Keure, 2022)
Enter is een modulaire methode ICT voor de A-stroom, doorstroomfinaliteit en dubbele finaliteit. De methode is bruikbaar in alle netten. Iedereen die een computer gebruikt, kent het begrip enter. Je drukt op de entertoets om een volgende alinea te beginnen. Of om informatie te verzenden en bewerkingen te bevestigen. En dat is precies wat deze ICT-methode wil bereiken. We bieden leerlingen informatie die ze actief verwerken totdat ze de leerstof begrijpen en zelf kunnen toepassen. Enter is een nieuwe methode die de nieuwe eindtermen perfect vertaalt. Dankzij de modulaire opbouw is de methode flexibel inzetbaar, ongeacht de manier waarop de school ICT aanbiedt: als apart vak of (deels) geïntegreerd.
Bevat Module 2022/67 Op weg met digitale systemen en data - Module 2022/68 Creatief met beeld, geluid en video - Module 2022/69 Boeiend presenteren - Module 2022/70 Algoritmisch denken met python - Module 2022/71 De kracht van cijfers - Module 2022/72 Sprekende teksten ontwerpen
Keywords: Enter; Ict; Secundair onderwijs