Backyard cooking : spannende recepten voor een vakantie in je achtertuin - van Elst, Arno, ....-; van Elst, Mireille, ....- (Utrecht : Snor, 2021)
Wie zei dat je ver moet reizen om te ontspannen? Om er even helemaal uit te zijn? Met de originele recepten in het nieuwste kookboek van Arno en Mireille van The Holy Kauw Company is het vakantiegevoel zo opgeroepen. In de achtertuin de heerlijkste gerechten maken, op een kampvuur, bbq of op een eenpitsstelletje.
The Holy Kauw Company
Keywords: Gerechten; Kamperen; Koken; Kookboek