Asterix & Obelix - Zidi, Claude, ....- (2000)
Het is 50 jaar voor Christus. Onze grote helden Asterix en Obelix leven in een klein dorp in Gallië, het is het enige dorp dat de Romeinen nog niet hebben veroverd. Asterix en Obelix krijgen hulp van hun vrienden de dorpelingen om Caesar te bestrijden en de vrede terug te laten keren in Gallië.