Salessucces : van online contact naar langetermijncontract - Delobelle, Geert, ....- (Leuven : LannooCampus, 2022)
Salessucces neemt je mee langs het volledige verkooptraject. Vanaf het allereerste online contact leer je hoe je tools inzet om leads te detecteren en genereren. Je krijgt stap voor stap inzicht en technieken om van mailen, bellen, videobellen en verkoopbezoeken een succes te maken. Ook offline verkoopinstrumenten krijgen de volle aandacht: netwerkevenementen, beursverkoop en onderhandelen tot de deal.
Keywords: Marketing; Verkooptechnieken