Marketingfacts jaarboek 2022-2023 - Liu, Wai-Kueng, ....-; van den Broek, Matthijs, ....-; Ros, Luuk, ....-; Alma, Antoinette, ....- (Woerden : Marketingfacts, 2022)
Het NIMA Marketingfacts Jaarboek biedt lezers een unieke samenstelling van hoofdstukken en hot topics over precies die onderwerpen en deelgebieden van marketing waar de veranderingen het snelst gaan, met de meest recente trends, cijfers en best practices.
Keywords: Marketing