En ze leefden nog lang en gelukkig : de onvermijdelijke valkuilen van de liefde - De Bie, Chloë, ....- (Kalmthout : Pelckmans, 2020)
Adviezen voor koppels bij relationele en seksuele zorgen, ook inspiratie voor singles.
Keywords: Relaties, psychologie