Rapporteren en Reflecteren in de Zorg : in minder tijd met meer aandacht - Waleson Veronica, ....-; Van Der Linden, Hans, ....- (Eindhoven : Damon, 2021)
Rapporteren en Reflecteren in de Zorg' is een doe-boek voor begeleiders in de zorg met praktijksituaties, oefeningen en theorie. Dit boek ondersteunt je bij het schrijven van rapportages. Je leert bondig te schrijven, maar wel volledig. Objectief te schrijven, maar wel aantrekkelijk. Het unieke van de aanpak in dit boek is de verbinding tussen schrijven en reflecteren. Het is deze combinatie die maakt dat goed rapporteren een positief effect heeft op de kwaliteit van de zorg voor cliënten. De nadruk ligt op het ontwikkelen van taalgevoel en uitdrukkingsvaardigheid. Je krijgt praktische tips over hoe het rapporteren voor jou en je team beter, leuker én snell
Keywords: Rapporteren en reflecteren; Zorg