Rake vragen : breng beweging in situaties die vastzitten - Bakker, Siets, ....- (Groningen : Het Noorderlicht, 2021)
Handreiking voor het oplossen van problemen door jezelf in zowel privé- als zakelijke situaties juiste, gerichte vragen te stellen.
Keywords: Systemisch werk