Ook leuke meisjes worden 50 : antwoorden op al je vragen over de overgang volgens de laatste wetenschappelijke inzichten - de Vries, Maaike, ....-; Kerkhof, Manon, ....- (Utrecht : Kosmos, 2022)
Een gezondheidswetenschapper en een (uro)gynaecoloog delen de nieuwste inzichten over de menopauze: de hormonale veranderingen, zelfhulpactie en over ondersteuning door professionals.
Keywords: Gezondheidswetenschappen; Overgang, menopauze