Mijn eerste strip met Remi - Vernelen, Aag, 1980-; Geyskens, Emy, 1982-; Kenens, Sofie, ....- (Averbode : Uitgeverij Averbode, 2020)
De guitige wasbeer (en Doremi-mascotte) Remi neemt je kleuters mee in al zijn avonturen. De grappige strips sluiten perfect aan bij de leefwereld van jonge kinderen. Die herkenbaarheid zorgt ervoor dat de fantasie en taalontwikkeling extra gestimuleerd worden. Dankzij de korte strips kunnen kinderen de draad van het verhaal makkelijk volgen en zelf naspelen of navertellen.
Keywords: Kleuteronderwijs; Prentenboek; Verhalen A-Z