Remi doet alles anders : Aag Vernelen, Sofie Kenens. - Vernelen, Aag, 1980-; Kenens, Sofie, ....- (Averbode : Uitgeverij Averbode|Erasme, 2022)
Remi doet alles anders, omgekeerd of op zijn kop. Hij wil eten zonder handen of bestek te gebruiken, hij doet zijn schoenen aan zijn handen, loopt op vier voeten en kamt zijn haren omhoog... Een grappig verhaal over jezelf en je eigenheid ontdekken, en soms een beetje tegendraads zijn.
Keywords: Kleuteronderwijs; Prentenboek; Tegendraads zijn; Opgroeien