Leuke bomen - Roggeman, Sophie, ....-; Lemaître, Pascale, ....-; Vanbrabant, Roger, ....- (Averbode : Averbode, 2022)
'De dag dat ik van de boerderij wegging, gaf je overgrootmoeder me een zakje. Zachtjes zei ze: "William, eh, ik bedoel Wilgar, deze zaadjes heb ik lang geleden gekregen van een persoon zoals je er maar weinig tegenkomt. Als je uit één ervan een boom laat groeien, zou je een vurige en mooie droom kunnen waarmaken. Dat werd me toch verteld. Ik heb die zaadjes al jaren, maar ik heb ze nooit gebruikt. Neem ze aan, je zult ze meer nodig hebben dan ik...'"
Doelgroep: Lager onderwijs, 2de en 3de graad
Keywords: Fantasie