Het droomcadeau - Dupin, Olivier, ....-; Lemaître, Pascale, ....-; Ollivier, Reina, ....- (Averbode : Uitgeverij Averbode, 2022)
Vandaag viert Jannes zijn verjaardag. Zijn vriendin Steffie geeft hem een sleutelhanger. Er hangt een klein cadeautje aan. Dat kun je niet openen, zegt ze, het is een droomcadeau. En Jannes droomt... Er is maar één ding dat hem écht gelukkig zou maken, maar daar durft Jannes niet op te hopen. Want wat hij het allerliefst zou willen, is dat zijn stiefvader Toni stopt met slaan. Dat hij gewoon uit zijn leven en dat van zijn moeder verdwijnt. Maar dat is waarschijnlijk te veel gevraagd...
AVI E5
Genre: drama
Keywords: Leesboeken : Lager onderwijs