De kleinzoon van de Kerstman - Nollet, Marie, 1987-; Morize, Patrick, 1973-; Delrue, Thijs, 1979- (Averbode : Uitgeverij Averbode, 2022)
De dag voor Kerstmis breekt de Kerstman zijn been. De enige die hem kan vervangen, is zijn kleinzoon, Nico, die zijn kerstkrachten heeft geërfd. Zijn ronde verloopt niet zoals verwacht. Eerst vindt hij een verstekeling in de slee. Jana, een klein meisje, wil hem graag helpen bij het rondbrengen van de pakjes. Nog voordat Nico haar weer kan thuisbrengen, komt hij Grýla tegen: de grote vijand van de Kerstman...
AVI M6
Genre: kerstverhaal
Keywords: Leesboeken : Lager onderwijs