Preventie in het sociale domein : toepassingen en achtergronden - de Roos, Sijtze, 1947-; van Dinther, Mart, ....- (Bussum : Uitgeverij Coutinho, 2021)
Studieboek op hbo-niveau over de preventie van psychosociale en opvoedingsproblemen door professionele hulpverleners.
Keywords: Maatschappelijk werk; Preventieve hulpverlening